BLOG Oktober 2020

Jordy Vonk voor Coros

Pro windsurfer Jordy Vonk kende ik al langer als trouwe deelnemer van The Real Trip. Jordy belde me om te vragen of we op hele korte termijn wat actie en lifestyle shots konden maken voor het horlogemerk Coros. Coros komt met een nieuw type sporthorloge met software speciaal voor het speedsurfen met een rechtstreekse upload naar gps-speedsurfing.com.
Het leek te gaan waaien, dus op naar Makkum waar we allerlei verschillende soorten shots konden maken, surfend, suppend en wat lifestyle shots op en rond het strand. En Makkum zou Makkum niet zijn als het ons niet in korte tijd zou trakteren op bijna alle soorten weer die er zijn.

Door alles in te flitsen bleek het weer mogelijk totaal verschillende soorten shots qua sfeer te maken, ook al schoten we alles op één dag. Het tegenlicht shot (met de Elinchrom ELB1200 vol over de zon heen) is een van mijn favorieten. Door omstandigheden had ik geen flitsassistentie deze keer, anders had ik ook zeker ook wat actieshots vanuit het water met de flitser geschoten.
Het werd in elk geval een supertoffe shoot met een zeer sympathiek sportman die ook nog super fotogeniek is!

Jordy Vonk, Fanatic, coros, strobist, elinchrom ELB1200

Jordy Vonk, Fanatic, coros, strobist, elinchrom ELB1200

Bosgasten revisited

Voor Annette en Arian van b&b bosgasten mocht ik hun nieuwe trots fotograferen: er is net een extra kamer gereedgekomen. Het hele jaar door kun je er genieten van het 'zware leven' op de

B&B Bosgasten, Putten, zwaar leven, bier

&B Bosgasten, Putten