BLOG Maart 2017

Masterclass Joel Grimes

27-3-2017 door Walther 

Gisteren de kans gehad een masterclass te volgen bij Joel Grimes, een Amerikaanse fotograaf die ik al wat langer volg. Joel bleek een ontzettend relaxte vent en ik heb toch weer wat slimmigheden opgedaan die ik zeker kan gebruiken in mijn eigen werk. 
Michiel Fischer had Studio 34X weer perfect op orde, altijd een geweldige plek om te mogen schieten, niet in de laatste plaats omdat je altijd wel wat bekenden tegenkomt. Het is altijd inspirerend om te zien hoe anderen iets aanvliegen en door het opdoen van kennis groei je nu eenmaal sneller, dan door het aanschaffen van nieuwe apparatuur :)  Op m'n facebookpagina staan al wat meer behind the scenes beelden, andere platen volgen zeker nog, de klant heeft nu eenmaal altijd voorrang op m'n eigen werk;)
Joel Grimes met Lieke Anna als model

Professional Imaging 2017

20-3-2017 door Walther 

Vandaag weer even op Professional Imaging wezen kijken. Ik heb maar voor de maandag gekozen in een poging de ergste drukte te ontwijken maar heb desondanks zo veel bekenden gesproken dat ik geen tijd had om onverantwoorde uitgaven te doen ;)

Vrij werk in Studio 34X

12-3-2017 door Walther 

Vandaag met wat bekenden geschoten in studio 34X met oa deze foto van Myrna Moonstruck als resultaat. Meer volgt zeker nog....

Workshop voorjaar 2017

3-3-2017 door Walther 

M'n workshop van het najaar gemist? Dit is je kans wat kennis op te doen/op te frissen. Workshop basiskennis spielgelreflex/systeemcamera voorjaar 2017 op 12 april as. Wie weet tot snel!