BLOG April 2014

Elfia 2014, op pad met Jelle

20-4-2014 door Walther 

Vandaag met zoonlief naar Elfia geweest. Jelle was helemaal de koning omdat hij met m'n reserve camera op pad mocht. Het was de tweede keer dat hij zo'n grote spiegelreflex beet had: de 7D met grip en 24-105; best een zware loebas voor een 13 jarige!). Qua instellingen moest ik hem uiteraard wel even op weg helpen, maar hij heeft zeker een paar zeker leuke plaatjes gemaakt! Gaandeweg groeide z'n zelfvertrouwen en vroeg hij zelf de mensen of ze even wilden poseren. Nu nog vrachten materiaal doorploegen, de mooiste er uit halen en nabewerken.
Goede sfeer weer op Elfia dit jaar, een erg leuke dag gehad en een zeer geslaagd vader-zoon uitje :) Complimenten aan de deelnemers voor de prachtige kostuums en bereidwilligheid even te poseren, mail maar naar [walther] [at] [siksma.nl] als je jezelf tegenkomt!
Elfia 2014, Sachenachs live Elfia 2014

Workshop Aad Sommeling

19-4-2014 door Walther 

Vandaag de hele dag een workshop gevolgd bij Aad Sommeling en daarbij enorm geïnspireerd geraakt! Composiet fotografie is echt supervet, er gaat wel enorm veel tijd in voorwerk en postproductie zitten. Topdag op een hele leuke locatie, zeker de moeite waard!

Professional Imaging Beurs 2014

1-4-2014 door Walther 

Afgelopen zondag Professional Imaging bezocht in Nijkerk. Mooi weer, dus eigenlijk veel te warm voor een beurs, maar zeker leuk om even te kijken. Even hallo gezegd tegen Ronald Koster en kennis gemaakt met Aad Sommeling waar ik later deze maand nog een workshop ga volgen.
Bij kamera express met beurskorting nog een camranger weten te scoren, review volgt....